Alege ce ti se potriveste!

In zilele de 09 si 10 octombrie 2014 esti invitat sa participi la evenimentul pentru middle si top management, „O poveste de legenda: Murfatlar si taramul tracilor”.

Alege O SINGURA activitate din cele 6, care se potriveste stilului tau. Odata aleasa, aceasta nu poate fi schimbata ulterior.

logo3
  • Visezi la relaxare, buna dispozitie si energie pozitiva? Pachetul SPA cuprinde acces la piscina interioara a hotelului Yaki, sauna umeda si uscata, fitness, jacuzzi si alte surprize pregatite special pentru tine. Alege varianta care ti se potriveste:
  • Inainte sa fie arta, fotografia este un mestesug. Inainte sa fie mestesug, fotografia este fizica, mecanica, optica, chimie, electronica, informatica, atitudine, comunicare, orientare. Înainte sa fie toate acestea, fotografia este pasiune. Alege sa paricipi la o poveste interactiva si practica despre fotografie si tainele acesteiea:
  • Agitatia, stresul, programul haotic din timpul zilei iti pot afecta echilibrul emotional si cel fizic. Vei avea posibilitatea sa interactionezi cu un mentor renumit din zona de lifestyle, nutritie si tehnici de relaxare. Alege sa descoperi cum poti sa fii zen in orice situatie:
  • Vrei ceva mai mult? Esti consumator de adrenalina? Vrei sa vezi cum e sa mergi pe trasee noi? Nimic mai simplu! Ai posibilitatea de a participa la o expeditie 4×4 adevarata si a deprinde cate ceva dintr-ale off-road-ului:
  • Vei fi capitan! O sa faci cunostinta cu ambarcatiunea pe care vei naviga si vei afla cateva dintre 'secretele' manevrarii unui velier. Vei descoperi cate putin din limbajul marinaresc care, poate, ti-a starnit candva, curiozitatea. Vei putea apoi traduce oricarui profan expresii ca: 'Tine strans, velele cutit!', 'Atentie, ne bandam!', 'Volta in vant!':
  • O sa te bucuri de vizita la cea mai mare herghleie din sud-estul Europei, populata numai de cai de rasa, pursange arab si semigrei. In plus o sa ai posibilitatea sa faci echitatie cu instructori si sa te bucuri de aceste animale de o frumusete si eleganta unica: