Echipa de comando

Brandul “exploratist” s-a nascut din pasiune!

A realiza proiecte marca “exploratist” inseamna sa te surprindem prin creativitatea proiectelor, sa fim ambitiosi in fiecare concept pe care ti-l propunem, sa iti livram experiente memorabile care sa te ajute sa fii mai aproape de clientii tinta, sa ii transformam in adevarati ambasadori ai brandului tau.

 

Silviu Andrei Petran 

Managing Director

“Surf-ul si oceanul, cheesecake-ul cu dulceata de zmeura, bicicleta si muntele, familia si persoanele iubite, ski-ul si placa de snowboard, florile mele, alergarile de dimineata, cartile, scufundarile si istoria, prietenii dragi si muzica lautareasca veche, imi coloreaza viata, imi dau energie si ma fac sa zambesc, mereu.”

 

Corina Ilie

Managing Partner

“Masinile si pilotajul ma inspira, sa-i ajut pe cei dragi ma face mai fericita, familia imi da siguranta, iar prietenii ma relaxeaza. Orele de sport ma ambitioneaza iar businessul imi provoaca creativitatea si gandirea. Pun pasiune in ceea ce fac si caut mereu noi perspective.”

 

Andreea Zaharescu

Events Executive

“Din dorinta de a descoperi cat mai multe lucruri despre oameni, civilizatii si natura, am ales un job care le imbina pe toate: comunicare, creatie, dinamism, oportunitati de a cunoaste oameni si locuri noi. Sa poti oferi clientilor experiente de neuitat nu este tocmai usor, dar satisfactia reusitei este o rasplata pe masura.”

 

Elena Vuta

Office Manager

“Ce ma inspira: victoriile obtinute dupa o perioada lunga de efort, depasirea limitelor proprii, rezultate pozitive atunci cand aproape ai renuntat, ordinea in haos, eforturile celor din jur de a face o lume mai buna, oamenii cu vise si idealuri.”

 

 

Rovana Munteanu

Account Manager

“Prietenii, optimismul si iubirea sunt cele trei lucruri fara de care n-as putea trai. Ador sa aduc bucurie in jurul meu si nu ma feresc de provocari, pentru ca ma fac sa simt ca traiesc cu adevarat. Reactiile si fericirea din ochii oamenilor ma motiveaza si imi dau energie zi de zi. Explorez cu pasiune orice lume noua, iar din cand in cand imi place sa cred in imposibil atat cat sa il fac posibil. Nu ma limitez, stiu ca doar asa pot reusi.”

 

Viorel Petran 

Branch Manager

“Cand am fost tanar, timpul mi se parea infinit si am vrut sa schimb lumea, dar a fost imposibil. Mai tarziu am dorit sa schimb perceptiile gresite fata de semeni dar nu am reusit. Intr-un final am dorit sa fac schimbari in sanul familiei dar erau prea multe personae iubite in jur, asa ca am renuntat. Dupa multi ani, am ajuns la concluzia ca pentru a face unele schimbari in viata trebuie sa incepi prin a te schimba pe tine. Schimbarea in bine ma motiveaza enorm.”

 

Laura Filip 

Account Executive

“Familia, prietenii apropiati, mersul la sala, muzica si cheesecake fac viata mult mai frumoasa. Imi place sa ajut oamenii din jurul meu si nu astept nimic in schimb.”