Echipa L&D

Brandul “exploratist” s-a nascut din pasiune!

Alaturi de echipa L&D (Learn & Development) dam contur celor mai creative idei si celor mai ambitioase concepte. Cu experienta in zona de learning & development, cu pasiune, entuziasm si profesionalism, iau nastere acele experiente care transforma orice eveniment intr-unul memorabil.

 

Alexandru Molea 

Learning & Development Consultant

“Trezitul dimineata, campionii, tenisul, discutiile lungi in echipa cu ocazia carora ne spunem tot ce gandim, dar mai ales oamenii motivati sa se dezvolte, care vin cautand raspunsuri la trainingurile noastre, sunt lucruri care ma inspira si care ma fac sa pornesc in fiecare zi cu incredere in ceea ce facem.”

 

Ivona Funaru

Learning & Development Program Manager

“Sa fiu in preajma copiilor este o mare placere si o provocare. Redescopar alaturi de ei naturaletea, creativitatea, cum e sa razi din toata inima si cat de simplu este sa aduci bucurie celor din jur.”

 

Mihaela Chiru

Senior Trainer

“Iubesc diminetile insorite si mirosul de cafea la ibric, ploile de vara, muntii si padurile lor, cartile, prietenii si ciocolata de casa, puzzle-urile si oamenii frumosi la suflet. Aleg sa ma uit la jumatatea plina a paharului, sa vad viata in culorile care imi plac si datorita Oliviei, fetita mea, invat in fiecare zi sa fiu un om mai bun.”

 

Mihaela Olteanu

Coach & Program Consultant

“Imi plac culorile curcubeului si soarele care apare dupa ploaie. Imi plac copiii si inocenta celor care fac lucruri in care cred cu adevarat, indiferent cate obstacole ar intampina. Imi place cand visez ca zbor si admir zborul catre taramuri necunoscute, atat la propriu, cat si la figurat. Imi place sa ma auto-motivez, dar si sa ii fac pe ceilalti sa aiba incredere ca un efort cat de mic poate schimba lumea. Toate acestea si multe altele ma inspira sa cred in Univers si in puterea lui de a ne aduce in calea noastra exact lucrurile si oamenii pe care ii cautam.”

 

Mihai Pop

Transition & Transformation Coach

“Ideea ca singura constanta din Univers este schimbarea m-a intrigat mereu, insa odata cu trecerea timpului am intalnit prieteni minunati, colegi pasionati, mentori deosebiti, clienti curajosi si chiar necunoscuti care m-au inspirat. Datorita lor, fascinatia pentru puterea pe care o avem de a ne crea viata pe masura ce o traim s-a transformat in credinta.”

 

Ovidiu Rosca

Learning & Development Consultant

“Experimentatul in bucatarie, degustarea aromelor cat mai diverse, un hamac, o bautura rece, muzica in surdina si sunetul marii pe fundal ma relaxeaza si energizeaza in acelasi timp. Discutiile despre invatare si dezvoltare imi starnesc intotdeauna interesul. Imi place in mod deosebit sa descopar oamenii si sa ii ajut sa se descopere, atat in cadrul trainingurilor pe care le sustin, cat si in intalnirile individuale de consiliere si psihoterapie pe care le desfasor.”