Parteneriatele de succes au intotdeauna povesti frumoase. Insa acestea se construiesc in timp si au la baza o buna comunicare si intelegere intre parteneri.

Asadar, evenimentul „Speed-up for Real Business” creeaza contextul in care vor putea lua nastere noi parteneriate, colaborari si idei de afaceri. Totul, intr-un cadru unic, unde experientele senzoriale si  relationarea vor avea loc pe acordurile muzicii jazz.

Detalii:

  • Participanti: 30 de persoane
  • Durata: 1 zi
  • Sesiuni de business, alaturi de un invitat special
  • Networking intre participanti
  • Degustarile si jazzul vor crea un cadru unic, plin de relaxare si liniste

 

Testimonial client:

“Speed up for Real Business a fost inca un succes marca Xerox si Exploratist – concertul live de jazz s-a potrivit perfect cu locatia aleasa si cu degustarea de whiskey. Ideea evenimentului, imbinarea elementelor business/ leisure, flexibilitatea pe parte de organizare, deschiderea pentru schimbare si grija pentru a gasi cea mai buna solutie la orice detaliu au fost punctele forte. Evenimentul a fost foarte reusit si acest lucru nu o spunem doar noi, ci si reactiile invitatiilor nostri: “intreg evenimentul s-a remarcat a fi special, deosebit… magic”, ar fi numai un exemplu. Va multumim ca ati transformat o dupa amiaza de miercuri intr-o experienta unica si la cat mai multe astfel de succese impreuna!” – Marketing Communication Manager

Alte evenimente


Creeaza-ti propriul show de supravietui ...

Roma si romanul “Ingeri si Demoni”

Iordania si Drumul Matasii

Viitorul are nevoie de trecut