Evenimentul se desfasoara la Poiana Brasov intr-un hotel elegant de patru stele. Seara participantii sunt invitati sa serveasca cina in cadrul hotelului. Aici, pregatim special pentru ei, conceptul de Floating Table – “o miscare revolutionara in industria cateringului“ alaturi de o sesiune de degustare cu rol de initiere in cultura whiskey-ului.

Prezentarea interactiva presupune: degustarea din pahare speciale produse in Scotia, materiale tiparite care insotesc degustarea furnizate de partenerii nostri, whiskey Ballantine’s de 15, 17 si 21 de ani vechime pentru sustinerea unei degustari in paralel tocmai pentru ca participantii sa observe diferentele de gust, prezentare sustinuta de un specialist si completata de proiectii video despre cum se produce whiskey-ul.

 

Detalii:

  • Numar invitati: 60 de persoane
  • Se organizeaza pe parcursul a 2 zile
  • Obiectivul evenimentului este intalnirea cu partenerii de business, in cadrul careia se analizeaza rezultatele obtinute si prezentarea noilor obiective pentru 2013 combinat cu seara tematica in care se degusta un whiskey de calitate
  • Atmosfera este completata de un DJ specializat in evenimente si un MC celebru
  • Un fotograf profesionist  imortalizeaza momentele serii
  • Invitatii primesc la finalul serii cadouri personalizate sub forma unor sticlute cu whiskey brand-uite cu tema evenimentului

Alte evenimente


Eveniment networking C-level

Business Cocktail aristocratic

Sedinta interna a echipei de vanzari

Sedinta regionala de management