Provocarea pe care am primit-o a fost de a organiza o sedinta interna a unei echipe de vanzari intr-un loc izolat, insa cu toate facilitatiile unui loc modern. Programul propus de noi a inclus o incursiune in lumea vinurilor cu traditie in zona Subcarpatilor de Curbura.

Participantii au avut posibilitatea sa viziteze podgoria “Lacerta”, alaturi de somelierul sef,  sa vada cum sunt produse vinurile in editie limitata pe doar 70 de hectare de pamant si sa le deguste.

Degustarea de vin a fost urmata de o masa la care participantii s-au delectat cu un meniu italienesc gatit pe loc in bucataria noastra mobila si s-au relaxat admirand podgoria.

 

Detalii:

  • Un eveniment realizat pentru 25 persoane
  • Se desfasoara pe parcursul unei zile
  • Incursiune in lumea vinurilor, vizitarea podgoriei si a cramei, degustarea a sase tipuri de vin
  • Servirea pranzului in cadrul cramei
  • Cazarea invitatilor la hotel de 4 stele ce pune la dispozitie un complex de facilitati

 

Testimonial client:

Desi am avut doar o zi de organizat o iesire cu echipa intr-o locatie izolata, am avut o zi plina de experiente: am vizitat podgoria iar somelierul sef ne-a explicat din secretele meseriei, am tinut un scurt workshop intr-o sala de sedinte spectaculoasa, inconjurata de pereti de sticla, de unde se vedea intreaga podgorie, am fost incantati de un pranz 100% italienesc gatit intr-o bucatarie mobila venita special pentru noi, am degustat 8 sortimente de vin, iar seara am avut o petrecere privata in cadrul hotelului. Multumim pentru o zi perfecta!” (Country Sales Manager – Romania)

Alte evenimente


Eveniment networking C-level

Business Cocktail aristocratic

Business, whiskey si trabucuri

Sedinta regionala de management