In afara de a fi un concept la moda, coaching-ul se dovedeste un demers de valoare care sustine imbunatatirea performantei si dezvoltarea personala.

Concentrandu-se asupra posibilitatilor viitoare, individul sau echipa isi constientizeaza si mobilizeaza propriile resurse. Activand propriul potential, intr-un climat de incredere si sustinere in raport cu coach-ul, oamenii descopera si invata ei insisi.

Asadar, un coach poate fi numit un „declanşator de succes”, un „stimulator de performanţe” sau un „accelerator de reuşită”.

Ceea ce primesc participantii nu sunt sfaturi, ci cel mai adesea intrebari. Ceea ce descopera nu sunt retete, ci cel mai desea propriile lor raspunsuri.

Despre coaching…

Ivona Funaru

Cred ca oamenii au un potential mai mare decat cel de care sunt constienti la un moment dat. Si cred ca daca au curiozitate si destula incredere incat sa exploreze, vor fi placut surprisi de ceea ce descopera. Acelora care isi iau aceasta responsabilitate, le sunt alaturi cu sustinere si atentie, cu rabdare si delicatete, cu pasiune si creativitate.

Cu cine lucrez?

Atat cu persoane individuale, cat si cu echipe din organizatii.

Cum sunt alaturi de clientii mei?

Combinand elemente de training de soft skills cu cele de coaching, adaptat nevoilor specifice, in asa fel incat schimbarea sa fie sustenabila si materializata intr-o performanta imbunatatita.

Cu cine am interactionat pana acum?

Printre cei peste 6000 de oameni pe care i-am cunoscut pe parcursul a mai mult de 3500 de ore de formare si dezvoltare, erau persoane cu o mare nevoie de a acumula cunostinte pe diferite teme, unele dintre acestea complet necunoscute, altele stapanite doar partial. De aceea, pentru fiecare dintre situatii exista o combinatie unica de elemente de succes.

Mihaela Olteanu

Fiind initial client de coaching, am ajuns sa ma cunosc mai bine si sa-mi depasesc multe limite. Acum, in calitate de coach, obiectivul meu este sa sustin cat mai multe persoane sa-si gaseasca calea de acces la resursele proprii pentru a le exploata cat mai mult.

La fel ca echipa Exploratist , imi place sa fiu implicata in proiecte inovative si personalizate.  Fire pasionata de dezvoltarea oamenilor, imi culeg satisfactia din reusitele celor cu care lucrez.

Ce pot spune despre experienta mea?

Am avut parte de 14 ani de expunere la procese organizationale in mai multe departamente care se ocupa de relatia cu clientul. Dintre acestia, 7 ani au fost dedicati efectiv managementului de echipe din ce in ce mai performante.

In ce cred cu tarie?

In faptul ca raspunsurile se afla deja in interiorul nostru si ca este nevoie doar de descatusarea unor energii care sa transforme gandurile in actiuni.

“There is no passion to be found in settling for a life that is less than the one you are capable of living.”(Nelson Mandela)

Mihai Pop

Profesia de coach estepentru mine o modalitate de a avea un impact in viata celor cu care lucrez. Si pentru ca visez la o lume mai buna pentru generatiile viitoare, am ales sa lucrez cu oameni speciali carora le pasa de cei din jurul lor.

Sustin lideri din managementul corporatiilor si antreprenori care isi dezvolta prima afacere sa se dedice unor schimbari de impact, sa isi descopere motivatiile lor autentice, sa isi planifice performanta, sa isi masoare cu usurinta rezultatele si sa zambeasca in fata necunoscutului.

Ce sunt?

Sunt coach specializat in procese de tranzitie si transformare. Pana in acest moment, am livrat peste 200 de ore de coaching individual si de echipa

Ce pot spune despre experienta mea?

Cuprinde 2 ani de vanzari directe, 5 ani de management de proiect, 4 ani de management executiv si o colaborare cu companii mari, de renume, in toti cei 16 ani de activitate.


Evenimente in categoria Coaching