Activitatile incluse in acest concept provoaca participantii sa isi testeze indemanarea, viteza de reactie si capacitatea de a elabora strategii alaturi de colegii lor.

Programul are o tematica medievala, invitatii trec prin probe specifice acelor timpuri si sunt transpusi in vremuri demult apuse. Totodata, participantii descopera prin rezolvari de enigme, negocieri, treasure hunt, unul dintre cele mai frumoase orase din tara, Brasov.

Obiectivele programului: 

  • imbunatatirea lucrului in echipa
  • dezvoltarea initiativei si adaptabilitatii atat in echipa cat si in afara acesteia
  • imbunatatirea abilitatilor de comunicare asertiva

Detalii: 

  • 30 de participanti
  • 3 zile
  • 3 facilitatori, 1 coodonator logistic

* Conceptul poate fi personalizat in functie de numarul de participanti si obiectivele urmarite. 

Testimonial client: 

“In primul rand felicitari pentru modul cum a fost organizat evenimentul. Totul a mers snur si vom ramane cu amintiri deosebite. Programul de relaxare si comunicare din prima zi a fost foarte bine ales iar “vanatoarea urbana” realizata in Brasov, a surprins partea culturala si de istorie a orasului, mai putin cunoscuta. Am fost pusi in situatia de a ne adapta si organiza, de a interpreta date, a gandi o strategie, pe care mai apoi sa o implementam. Spiritul de competitivitate ne-a facut sa avem un ritm alert, provocator si plin de adrenalina. Multumesc mult pentru un team building foarte reusit.” - Office Manager

Alte evenimente


In tara minunilor

Vanatoare de vrajitoare

Cavalerii mesei rotunde

Misterul unei crime