In echipa, sunt mai mari sansele de a face fata provocarilor. Punand in comun resurse, oferind si primind ajutor atunci cand este nevoie, participantii se orienteaza spre a depasi barierele si a gasi solutii, jucand jocul increderii cu coechipierii lor.

In prima parte a zilei, echipele se afla intr-o tabara imuna la amenintari externe. La intervale regulate acestea vor fi solicitate sa trimita in “exterior” echipe de cate 2 persoane pentru a obtine „provizii” care pastreaza imunitatea. La castigarea fiecarei probe, echipele vor primi si cate o cheie. Una dintre acestea va deschide cutia in care se afla premiul echipei, constand in piese din jocul ce urmeaza sa se desfasoare dupa-amiaza.

In cea de-a doua parte a zilei, participantii experimenteaza, descopera, invata cum isi pot pune in valoare resursele pentru a reusi sa-si atinga obiectivul comun: Salvarea umanitatii de bolile care ameninta lumea.

Este un joc atat cooperativ, cat si competitiv, in care fiecare jucator are un rol specific, cu abilitati speciale, pentru a imbunatati sansele echipei.

Obiectivele programului:

  • dezvoltarea unei atitudini constructive si de incredere intre membrii echipelor
  • stimularea creativitatii si orientarea catre solutii
  • imbunatatirea abilitatilor de comunicare asertiva

Detalii:

  • 40 de participanti
  • 2 zile
  • 2 traineri, 2 facilitatori, 1 coordonator logistic

* Conceptul poate fi personalizat in functie de numarul de participanti si obiectivele urmarite.

Alte evenimente


Board Game la Bran

Misterul unei crime

Vanatoare urbana