Invitatii au parte de experiente interesante pe bratul Sfantul Gheorghe, alaturi de un ghid specializat in flora si fauna specifica zonei. Acesta ii introduce in lumea magica a biosferei Deltei Dunarii, parte din patrimoniul mondial UNESCO. Experienta de a merge pe canale inguste, de a observa viata salbatica, de a identifica diverse specii si a simti vibratia naturii intr-o liniste neperturbata de urban este garantia unor momente memorabile.

O alta activitate specifica locului este si pescuitul. Participantii se pot relaxa pe marginea lacului si isi pot dovedi indemanarea in manuirea unditelor si prinderea a cat mai multor pesti.

Petrecerea tematica inchide evenimentul, iar un show-ul de karaoke improvizat face ca seara sa fie plina de energie, zambete si voie buna.

Obiectivele programului:

  • relationare si interactiune
  • recompensarea angajatilor

Detalii: 

  • 25 de participanti
  • 3 zile
  • 1 facilitator, 1 coordonator logistic

 * Conceptul poate fi personalizat in functie de numarul de participanti si obiectivele urmarite. 

Testimonial client:

“Am plecat de la ideea de a organiza o simpla iesire cu echipa si am ajuns in a transforma evenimentul intr-o actiune de team building inedita, datorita locatiei si a activitatilor pe care am ales sa le includem in program: concurs de pescuit cu premii, plimbare cu barcile pe canale, ghid specializat in flora si fauna Deltei Dunarii si  petrecere cu DJ. Am avut trei invitati din afara tarii care au ramas profund impresionati de frumusetea Deltei. Multumiri echipei Exploratist pentru un eveniment bine planificat si in care atentia la detalii a facut diferenta.”  (Operations Manager)

Alte evenimente


Descopera secretele Brasovului

Bucurestiul interbelic

Bate toba cat mai tare

Descopera Delta Dunarii