Vorbim de un program ce include o plimbare plina de adrenalina pe trasee de munte, cu vehicule speciale de off-road, un pranz in aer liber, in mjlocul peisajelor pitoresti, cu un meniu simplu, dar savuros si natural.

Experienta este completata de o degustare de vinuri la Pivnitele Rhein & Cie Azuga 1892, recunoscute intre cele doua razboaie mondiale ca “Furnizorul Curtii Regale” al Romaniei.

Invitatii descopera povestea unui vin spumant desavarsit prin vizitarea hrubelor si prezentarea tehnologiei de fabricare a spumantului prin fermentare naturala in sticla.

Obiectivele programului:

  • relationare si interactiune
  • recompensarea angajatilor

Detalii:

  • 30 de participanti
  • 2 zile
  • 1 facilitator, 1 coordonator logistic

 * Conceptul poate fi personalizat in functie de numarul de participanti si obiectivele urmarite. 

Alte evenimente


Pe urmele haiducilor

Competitia de volei pe plaja

Orientare creativa

Tabara militara